VERIFICAM, RECONDITIONAM, INCARCAM, INSTALATII AER CONDITIONAT AUTO

REPARATII RADIATOARE AUTO de orice tip: radiatoare racire motor, condensoare si vaporizatoare aer conditionat, calorifere, radiatoare de turbo (intercoolere), radiatoare ulei (termofloturi).
- Reparam radiatoare cu bazine din plastic.
-adaptam radiatoare dupa model
.
GARANTIE 6 - 18 luni
      
Din punct de vedere al rezistenței și transferului termic, radiatoarele montate din fabrica sau originale sunt de o calitate mult superioara radiatoarelor aftermarket.
 Folosirea diferitilor aditivi pentru inchiderea porilor sau de curatare a sistemului de racire poate duce la deteriorarea acestuia. Radiatorul in cadrul motorului are rolul de racire prin disiparea lichidul in fisi subtiri ,iar acet lucru face ca  radiatorul sa se comporte ca un filtru, lichidul de racire in momentul in care cedeaza caldura aditivi din solutie se cristalizeaza si se depun pe pereti interiori  ai radiatorului ingreunand asfel trecerea agentului termic atat prin radiatorul de racire cat si prin cel de caldura. Caloriferul(radiatorul de caldura) are in interior pe fiecare celula, lamele elicoidale care infraneaza trecerea lichidului, asfel eficienta tremica este mai mare .Primul lucru care se va simti dupa ce ati folosit solutia de astupat pori este ca nu va mai baga caldura ca inainte. De foarte multe ori aceasta solutie va poate costa mai mult decat reparatia

SUDURA IN ARGON: jante din aliaj, bai de ulei din aluminiu, tevi aer conditionat, rezervoare de combustibil

Sertizam furtunuri aer conditionat

Verificam, reconditionam și încarcam instalații aer condiționat auto